De dakdekker in de regio Arnhem Nijmegen. Bel gratis 0800 36 666 63

Dakreparatie in Nijmegen en Arnhem

Is uw dak beschadigd geraakt na een storm of heeft u last van lekkage? In de regio Arnhem en Nijmegen is de Dakambulance dag & nacht bereikbaar voor dakreparatie. Wij zijn een professionele dakdekker in de omgeving Arnhem en Nijmegen. U kunt ons inschakelen voor de reparatie van uw particuliere woning. Ook voor schade aan daken van bedrijven en kantoren zijn we bereikbaar.

Bel voor dakreparatie gratis naar de Dakambulance: 0800 36 666 63. Dag & nacht bereikbaar.

Bij schade direct bereikbaar

U kunt direct bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een dakreparatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de zwakke punten zijn van een dak. Een lekkage is bijvoorbeeld vaak te vinden op punten waar verbindingen elkaar overlappen. Dakreparatie bij platte daken kan nodig zijn wanneer uw dakbedekking is aangetast door hete zon, wind en regen.

 

Ook bij verstopte of beschadigde dakgoten, kapotte dakpannen, losliggende dakbedekking of andere dakschade: de Dakambulance staat voor u klaar.

Dakreparatie door de Dakambulance

Voorkom dakreparaties met regelmatig dakonderhoud

Het is belangrijk om regelmatig dakonderhoud te plegen. Dit voorkomt namelijk dat u hoge kosten maakt voor onnodige reparaties. Tijdens een onderhoud wordt direct zichtbaar wanneer een dak zwakke plekken heef. Kleine beschadigingen kunnen in een vroegtijdig stadium worden verholpen. In de regio Arnhem en Nijmegen voeren wij graag het onderhoud aan uw dak uit. Een goed startpunt is een dakinspectie.

Call Now Button